Uključite svoje dijete u besplatne kreativne radionice s radnim terapeutom!
Kreativne radionice

Objavila Helena Rašić, Travanj 4, 2013

Sa zadovoljstvom Vas obaviještavamo da pokrećemo kreativne radionice za djecu pod imenom “Oblačići stvaraju”! Prvi termin je 12. travnja (petak) od 18 do 19 sati, u prostorijama udruge u Bauerovoj 21, prizemlje, prva vrata lijevo. Sljedeći termin je tjedan dana kasnije, 19. travnja (petak), isto vrijeme, isto mjesto.

Radionica je namijenjena svoj djeci čiji su roditelji članovi udruge (svi možete u bilo kojem trenutku besplatno postati članovi udruge ovdje), a cilj joj je razvijanje dječje kreativnosti, upoznavanje druge djece i druženje. Koristiti ćemo boje svih vrsta, plastelin, kolaž, a čuli smo da radni terapeuti koriste i neke “čudne” materijale, poput dickmansa :) Kreativne radionice za koje su zaduženi kreativni radni terapeuti i psiholozi, mogu poprimiti vrlo originalne oblike i nikada ne znate što se može očekivati. U svakom slučaju, zabava je zagarantirana!
S obzirom da ćemo uskoro imati i terapeuta igrom, možete očekivati i  proširenje programa novim aktivnostima, o čemu ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Pokušati ćemo i Vama dati vrijeme da prošećete, sjednete na kavu i odmorite dok su klinci pod budnim okom radnog terapeuta i voditeljica udruge. Naravno, na prvoj radionici i ako je djetetu teško ostati samome i u budućnosti, roditelji su dobrodošli.

Tko vodi kreativne radionice?
Andrea Kantolić je završila studij radne terapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu (bacc.therap.occup), a tijekom studija je stjecala iskustvo u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama, na Goljaku, u Zagrebu, Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice i u Udruzi za promicanje inkluzije. Također je radila dvije godine kao osobni asistent s učenicom s višestrukim oštećenjima, a educirala se na “Goljaku” i u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora Suvag.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!